27 Αυγούστου, 2011

Η ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ ΤΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Η εκστρατεία παραπληροφόρησης ως σχέδιο ψυχολογικού πολέμου του ΝΑΤΟ σχετικά με την Λιβύη κατέρρευσε με παταγώδη τρόπο, για αυτούς που επιμένουν να ενημερώνονται και όχι να βαυκαλίζονται. Ακόμη και τα μίντια, τα οποία έκαναν λελογισμένη ή αλόγιστη(;) αναπαραγωγή της ΝΑΤΟικής μπουρδολογίας περί επικείμενης (ή και ήδη πραγματοποιηθήσης!) πτώσεως του πατριωτικού καθεστώτος της Λιβύης και πολεμική επικράτηση των εισβολέων, έγιναν δια της σιωπηράς οδού ρόμπα - σαν να μην τρέχει τίποτε - ανασκευάζοντας αναφανδόν προηγούμενα δημοσιεύματά τους περί συλλήψεως του δευτερότοκου υιού του Καντάφι και τα τοιαύτα.

Παρ' όλο τον μιντιακό ευτελισμό που προηγήθηκε, ο οποίος θα έπρεπε να είναι μια καλή αφορμή για πλείστους όσους ισχυρίζονται ότι "υπηρετούν την ενημέρωση", να πάνε καλύτερα για ψάρεμα σε κανένα συντριβάνι, αν θέλουν να περισώσουν κάποια τελευταία προσχήματα, το ταχτιρντί της ψυχοανωμαλίας με ανακοινώσεις του τύπου "ότι οι αντικαθεστωτικοί έχουν τον πλήρη έλεγχο της Τρίπολης" εξακολουθεί να δίνει και να παίρνει. Η θρασύτητα υποτιθέμενων "διεθνολόγων" και "αναλυτών" της πλάκας, τους οποίους παρουσιάζουν ακόμη και χώροι, οι οποίοι θέλουν να ανήκουν στην κριτική ενημέρωση, δεν έχει όρια.

Δεν είναι μόνο η περίπτωση της Λιβύης, η οποία κατέδειξε ότι η σύγκρουση μεταξύ των δυνάμεων του ανθρωπισμού και του κανιβαλισμού εκτυλίσσεται πρωτίστως στην σφαίρα της συνειδήσεως. Η σύγκρουση αυτή συνίσταται από πλευράς συστήματος στην επιβολή του Μάτριξ και από πλευράς πραγματικών αντιεξουσιαστών στην αμφισβήτησή του. Κατ' αυτόν τον τρόπο, όπως εύστοχα τα ονόματα κάποιων ιστολογίων δηλώνουν, ο υπό εξέλιξη πόλεμος είναι πρωτίστως πόλεμος της πληροφορίας. Η πληροφορία αποτελεί ισχυρό όπλο, το οποίο και τα δυο στρατόπεδα επιχειρούν να αξιοποιήσουν. ΔΙΟΤΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΕΝΩ Η ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ. Όταν οι ευρισκόμενοι κάτω υπό παραπληροφόρηση αναπτύσσουν δραστηριότητες, αυτές δεν μπορεί να είναι εύστοχες. Μοιραία, αυτοί που προσπαθούν να αντισταθούν υπό καθεστώς συνειδησιακής υπνώσεως εναντίον όσων τους καταδυναστεύουν, εύκολα μετατρέπονται σε υποχείρια αυτών των δυνάμεων και οι προσπάθειές τους λειτουργούν σε βάρος τους. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ.
Όσοι προωθούν συνειδητή παραπληροφόρηση είναι ιδεολογικοί ΜΑΤατζήδες του συστήματος και τα ρόπαλά τους στρέφονται εναντίον των εγκεφάλων μας. Στην ουσία καθίστανται ένοχοι του συνειδησιακού ακρωτηριασμού της κοινωνίας.
Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να παρακάμψουμε τις δικές μας ευθύνες: Όσο παραμένουμε ή και εμμένουμε κολλημένοι στα άνωθεν επιβεβλημένα στερεότυπα, όσο επιδεικνύουμε ιδεολογική δυσκινησία, η οποία μπορεί να οδηγεί στην συνειδησιακή αγκύλωση, όσο δεν ερευνούμε χωρίς προκαταλήψεις, όσο δεν αντιμετωπίζουμε κριτικά κυρίως τις παγιωμένες αντιλήψεις μας, τότε στην ουσία προσθέτουμε οι ίδιοι συνεχώς μέταλλο στις αλυσίδες μας.

Πρέπει πράγματι να αναρωτηθούμε, ένεκα ποίων αιτιών μας μεταχειρίζονται με τέτοιο τρόπο. Οι σκηνές από την δήθεν κατάληψη της Τρίπολης από τους "αντικαθεστωτικούς" γυρίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, το οποίο βρίσκεται στο Κατάρ, ήταν πλήρως σκηνοθετημένες και δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα, η οποία ήταν άκρως διαφορετική. Πρόκειται δηλαδή για την πλέον χοντροκομμένη ξεφτίλα, την οποία μας σερβίρουν σαν είμαστε σε ζωώδη κατάσταση. Τα λιπώδη ανδρείκελα του Κατάρ, τα οποία για να αποπατήσουν υποχρεώνονται να σηκώσουνε την κελεμπία, εξαγόρασαν προσφάτως δυο από τις μεγαλύτερες ελλαδικές τράπεζες. Οι δήθεν πολιτισμένοι "προστάτες" της Ελλάδος μετατρέπουν τον γηγενή πληθυσμό σε υποχείρια των κανιβάλων της σαρία.
Μήπως φέρουμε οι ίδιοι ένα σημαντικό τμήμα της ευθύνης για τον τρόπο που μας χειρίζονται;
Στο θέμα της "θερμής" συγκρούσεως, όπου αντιπαρατάσσονται εξοπλισμένοι στρατοί, θα μπορούσαν να σταθούν ίσως κάποια επιχειρήματα σχετιζόμενα με ελλείψεις δυνατοτήτων. Στην σύγκρουση όμως της συνειδήσεως και στον πόλεμο της πληροφορίας ισχύουν τελείως άλλοι συσχετισμοί. Εκεί βαραίνει προ πάντων η ετοιμότητα, η επαγρύπνηση, η εγρήγορση, η τσίπα, σε τελευταία ανάλυση η αντίληψη, την οποία έχουμε για τον εαυτό μας και την συλλογική μας ευθύνη.

Δεν είναι τυχαίο, ότι μετά το φιάσκο του ξεσκεπάσματος της ΝΑΤΟικής μπουρδολογίας, η οποία έλαβε χώρα κυρίως από τις μαχόμενες πατριωτικές δυνάμεις της Λιβύης, οι φασίστες του ΝΑΤΟ προσπάθησαν με τους πλέον γκανγκστερικού τύπου προπηλακισμούς να εκδιώξουν από την Τρίπολη τους ελάχιστους δημοσιογράφους, οι οποίοι έκαναν καλώς νοούμενες και όχι στημένες ανταποκρίσεις, με κίνδυνο της ζωής τους. Έχοντας τοποθετήσει μέσα στο ξενοδοχείο της Τρίπολης , όπου στεγάζοντο οι ανταποκριτές των μέσων ενημέρωσης, πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι είχαν διαπίστευση ανταποκριτού του CNN ή του BBC, τους έβαλαν να απειλούν με επικείμενη δολοφονία όποιον ανταποκριτή θεωρούσαν ότι τους χαλάει την παραπληροφόρηση.
Η συγκεκριμένη πρακτική καταδεικνύει ότι τα δήθεν καταξιωμένα "ειδησεογραφικά" πρακτορεία των ΝΑΤΟικών χωρών είναι φασιστικές σφιγγοφωλιές ψυχολογικού πολέμου. Αυτά που διαδίδουν οι ΝΑΤΟικές χώρες περί "ανοικτής κοινωνίας", κοινοβουλευτικής "δημοκρατίας" και τα τοιαύτα είναι τα λεγόμενα εννιάμερα. Για ποιο λόγο διαμαρτύρονται εναντίον των αυταρχικών καθεστώτων των αραβικών χωρών, στον βαθμό που ίδιοι είναι απροκάλυπτοι φασίστες;

Συνεχίζεται...


Tarpley



Tripoli 26/08/2011 Army and civilians in Abu Salim fighting rebel rats. Where is the happy welcome party rebels claimed they have in Tripoli? Despite NATO bombing and NATO mercenaries on the ground, rebel rats do not control absolutely nothing!



Putin



2 σχόλια:

νήπιος γερων είπε...

Γεια σου, ρε, Μποτίλια στο πέλαγος!

"ΤΙΜΗ & ΔΟΞΑ στον Καντάφι: “‘WE SHALL NEVER SURRENDER” (!!!)"

Ετοιμάζεται για «μακρά μάχη» ο Καντάφι*

«Δεν θα παραδοθούμε. Δεν είμαστε γυναίκες. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας»

@@@@

"'WE SHALL NEVER SURRENDER"**,
"ΜΟΛΏΝ ΛΑΒΈ",

Ω ΡΕ!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!
"Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ"!!

"ΟΥΧ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ -& ΛΙΒΥΚΟΝ & ΑΝΔΡΙΚΟΝ &, ΓΕΝΙΚΏΣ, ΓΕΝΝΑΙΟΝ- ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ"

@

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ,

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ

@@@
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ"ΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
e- αδέρφι,
ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ...
@@@

Ανάγνωση του υπολοίπου… http://gkdata.wordpress.com/2011/09/03/%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%B9-we-shall-never-surrender/

νήπιος γερων είπε...

Επίτρεψέ μου, Μποτιλίτσα μας, και ένα ακόμα, για τους φίλους που ενδιαφέρονται για το Λιβυκό ζήτημα:

"Abdul Hakeem Belhaj: “Φέρτε μας τον ψυχίατρο…” -> ΘΥΡΑ 4, -respect"

CNN: Former jihadist at the heart of Libya’s revolution

!;!;!; ;!;!;!;!;!;!;
ΕΜΕΙΣ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΡΕ, ΠΑΙΔΕΣ;;; Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΠΙΑ;;;
@@@

Ανάγνωση του υπολοίπου… http://gkdata.wordpress.com/2011/09/03/abdul-hakeem-belhaj-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B8%CF%85%CF%81%CE%B1-4-%CF%86%CE%AD%CF%81%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF/