04 Αυγούστου, 2011

Η ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΗ ΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ (ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ)

FIASKO 1

ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ:
Αυτή την φωτογραφία με την μασονική περιβολή την δημοσίευσε μερικές ημέρες πριν τους φόνους ο "δολοφόνος" στο Φέις Μπουκ, για μα μας πείσει ότι πίσω από τους φόνους είναι η μασονία;

FIASKO 2

ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ:
Αυτός ο μαγκλαράς της φωτογραφίας έχει σωματική διάπλαση τελείως διαφορετική από αυτόν που εικονίζεται στην φωτογραφία FIASKO 1. Αλλά και σημαδεύει κοιτάζοντας πολύ κάτω από το στόχαστρο. Μήπως έχει στο κούτελο το τρίτο μάτι; Και αφού εκτός από πολύ καλός δολοφόνος, σκοτώνοντας ενενήντα εφήβους σε χρόνο ρεκόρ, ξέρει να δουλεύει πολύ καλά (δήθεν) το Fotoshop, μήπως ξέρει να επισκευάζει και ψυγεία, διότι έχω τρία χαλασμένα στο υπόγειο.


FIASKO 3

ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΡΙΑ:
Η κόρη του ματιού είναι υπερδιογκωμένη. Τι σόι τσόντα βλέπει ο κύριος νύχτα - μέρα, για να την προτείνουμε και σε άλλους ανοικτομάτηδες;


FIASKO 4

ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΕΣΣΕΡΑ:
Η προβολή κατά κόρον από τον τύπο, ο οποίος ελέγχεται από τους σιονιστάς, αυτής της φωτογραφίας, ώστε να μην διαφύγει της προσοχής μας, ότι ο "δράστης" ελέγχεται από τον σιονοσμό μέσω της μασονίας, έγινε μήπως επειδή ο σιονισμός πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό;

FIAAAAAASKO 5

ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΕΝΤΕ:
Από ότι μας είπε η αστυνομία, δεν μπόρεσε να φθάσει εγκαίρως στο τόπο του εγκλήματος, διότι το ελικόπτερο, το οποίο διέθετε ήταν χαλασμένο. Από την άλλη έδωσε η αστυνομία στην δημοσιότητα την ωσάνω φωτογραφία, η οποία είναι τραβηγμένη από αέρος και εικονίζει τον δράστη την ώρα που δολοφονεί τα θύματα. Πώς την τράβηξαν; Μήπως όπως τραβάω εγώ τις τρίχες μου με γάντια μποξ;

FIAAAAAAAAAAAAAAAASKO 6

ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 6:
Έσκασε βόμβα 7,2 τόνων δίπλα στο δέντρο και δεν έφυγε ούτε φυλλαράκι. Που τα πουλάνε αυτά τα δέντρα να πάρω και γω καμιά δωδεκάδα;
FIASKO 7


FIAAAAAAAAAAAASKO 8

ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΠΤΑ:
Ο "κύριος" που εικονίζεται σε πρώτο πλάνο είναι σαφέστατα τελειωμένος από πολυετή χρήση ναρκωτικών. Είναι σε θέση να διώξει κάποια σκατόμυγα, εάν αυτή καθήσει επάνω στο γεννητικό του όργανο; (Όσο για φόνους και για αποκριάτικες εξαρτήσεις, ας μην μιλάμε εις μάτην).



ΑΣΜΑ ΔΗΜΩΔΕΣ ΠΕΝΘΙΜΟΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ
(ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ)

FIASKO

Θα 'θελα νά μανε πουλί
να βλέπω τον μασόνο
και συ αγάπη μου χρυσή
καβάλα πάνω σε όνο.

Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ με ένα χίππυ
και γω φύκια θαλάσσης να μετρώ
με μέτρο και με πήχη.
Και η παρθένα με τον Σατανά
σε σφαίρες ευτυχίας
και γω τις τρίχες μ' να τραβώ
με γάντια πυγμαχίας

Τούς είδα! Τούς ξεσκέπασα!
λέω χωρίς φανφάρες
μόνο που έμαθα να ζω
μαζεύοντας σφαλιάρες

Τώρα που θα φύγεις
πάρε μαζί σου και το παιδί
και μάθε του να μελετά
τα τελετουργικά εγχειρίδια
τον πάγκο του χασάπη
του λυκανθρώπους ιεροεξεταστές
το μεταλλικό τραπέζι τυραννίας
και προγραμματισμού της προσωπικότητος
με τραύματα - ναρκωτικά - σαδιστικές οδηγίες
διότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη μέρα (εννοώ βεβαίως νύχτα)
όταν θα παρακαλούν οι ίδιοι
το μάτι τις πυραμίδας
να δεχθεί τα παιδιά τους
για ανθρωποθυσία
Πεφωτισμένοι εστέ!
Φως, Φως, Φως
Lux, Lux, Lux
λύκε, λύκε, λύκε
και λυχνάρι του Λυκείου Διός
μίασμα της Λαίρνης
ναι
γνωρίζω
για όλα φταίνε οι σιονιστές
και τα δυο αυγά τουρκίας
εις δόξαν Κωνσταντίνου Πλεύρη
φαιδρού υπαλληλάκου του Matrix
και το λουρί της μάνας
στο μάτριξ αυτό
τα κουλούρια είναι χωρίς σουσάμι
μηδενικά
που σημαδεύουν
την
νοημοσύνη(;)
μας
Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας
δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει
μα ακόμη περισσότερο
κανείς τους δεν μπορεί να μας πάρει
την παράνοια
πως δήθεν κάτι καταλάβαμε
οι του σπηλαίου δεσμώται.
Στα ποδάρια σας δίπλα
αλυχτά
η λερναία ύδρα
και όχι στην κάθε Ιερουσαλήμ
που κρατάει μόνο το ταμείο
των πουλημένων.
Τρέξτε γοργά
πίσω από τους παλαβιάρηδες
και μην φοβάστε:
Είναι το βόρβορο πλέον
πολύ - πολύ κοντά.
Επειδή ομιλούν ελληνικήν διάλεκτο
φρονούν
εις μάτην
πως θα νικήσουν
και τους ΕΛΛΗΝΑΣ
Φέρτε το κώνειο
τσογλάνια
μα ετούτο το δαιμόνιο
θα πηδά πάντοτε
στις ψυχές μέσα και τα πνεύματα
μέχρι να κοπεί
και το τελευταίο κεφάλι
από τα αμέτρητα
της ύδρας
θαυματοποιοί της πλάκας
εφιάλτες του μανιταριού
που όταν ωριμάσει
είναι ο ομφαλός.
Δεν χρειάζεται να μυηθεί
κάποιος στα μυστήριά σας
μυς / μανιτάρι
ώστε να κατανοήσει
την ρυπαρή σας σχιζοφρένεια
διαρχισταί του Βαφο-μίτη
βάπτισμα σε αίμα ανθρωπίνου θύματος
σε ποια μίτη αναφέρεστε;
αρκεί η λογική
και η αποκάλυψις
της Ελληνίδος Μητρός Γαίας
που υποφέρει τα πάνδεινα
μα ούτε στιγμή δεν λησμονεί
τα αγαπητά της τέκνα
υπάνθρωπα τρωκτικά
των υπογείων στοών
σπαρμένων με κόκαλα αθώων
κόφτε το φιάσκο
διότι έρχεται το τέλος σας
το ΦΩΣ το αληθές,
όχι των λυκόφως υπογείων στοών,
αλλά το ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ
που ζωοδοτεί
καρδίες και φρένα
Ηρώων
Διδασκάλων
Ασκητών
Πυθοκτόνων.


Εσέ Καλώ,
Ω ΠΥΘΟΚΤΟΝΕ
ΘΗΣΕΥ
ΠΕΡΣΕΑ
ΗΡΑΚΛΗ
ΣΩΚΡΑΤΗ
ΠΡΟΜΗΘΕΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΔΙΑΚΕ

Εσέ,
ΠΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΣΘΕΝΑΡΩΣ
ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΤΟ ΛΑΒΑΡΟΝ ΠΥΘΟΚΤΟΝΙΑΣ

Πελαγοφίαλος


Άντε, μιάσματα του θανατά, αυτήν την φορά για να καλύψετε την εκατόμβη στο μολόχ που κάνατε, μας τα κάνατε στην κυριολεξία μπαλόνια με τις τερατολογίες.

Όσο αφορά τους "συνομωσιολόγους", που πρώτοι πηδούν, για να αρπάξουνε την φόλα από τον μπόγια των μαζικών μέσων εξαπάτησης, δίδοντες "ερμηνείες βαθιές", έχω κατανόηση. Και εγώ "συνομωσιολόγος" ήμουν, πριν να μου την δώσει να αναρωτηθώ σε τί συνίσταται το Μάτριξ.


1. FIASKO - FIASKO - FIASKO

Μια εβδομάδα μετά την εκατόμβη της Νορβηγίας, το ζήτημα αυτό έχει αποσυρθεί από την όποια ειδησεογραφία. Ενώ ουσιαστικά τώρα έχουν κατασταλάξει οι πληροφορίες, ώστε το θέμα αυτό να προσφέρεται για μια νηφάλια αναλυτική προσέγγιση, εμείς πάμε γι' άλλα.
Με νωπό ακόμη το αίμα των δολοφονημένων νέων, την ίδια ημέρα που έγινε γνωστό το γεγονός των δολοφονιών και της βομβιστικής ενέργειας, έσπευσαν όλοι οι κάθε είδους αναλυτές να δώσουν ερμηνείες, ρουφώντας στην κυριολεξία, όλα όσα είχαν έντεχνα δοθεί στην δημοσιότητα, ώστε να χρωματίσουν καταλλήλως τα γεγονότα.
Κατ' αυτόν τον τρόπο, όλοι έδωσαν εν ριπή πληκτρολογίων τις ερμηνείες τους και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι - όχι βεβαίως από τα τραγικά γεγονότα, τα οποία αναμφίβολα συνταράσσουν κάθε άνθρωπο - ακόμη και τους στημένους προπαγανδιστές των μαζικών μέσων αποβλακώσεως της εξουσίας, αλλά από τον ίδιο τους τον εαυτό. Για μια ακόμη φορά είδαν όλοι - ο καθ' ένας με τον δικό του τρόπο - να επιβεβαιώνονται οι γενικότερες προειδοποιήσεις και οι επισημάνσεις τους και να επικυρώνεται το ιδεολογικό τους στίγμα.
Η όλη "αναλυτική" διαδικασία ήταν βεβαίως πανεύκολη. Πληθώρα φωτογραφιών του "δράστου", το μεγαλύτερο μέρος των οποίων υποτίθεται ότι είχε δώσει ο ίδιος στην δημοσιότητα μέσω διαδικτύου, φωτογραφίες "από τα γεγονότα", τις οποίες έδωσαν στην δημοσιότητα ο τύπος και η αστυνομία, ολόκληρο μανιφέστο 1.500 σελίδων.
Αυτό κι αν είναι υλικό για αξιολόγηση...
Για άλλους ο δράστης ήταν "φανατικός ακροδεξιός", ο οποίος με τις ενέργειές του αποσκοπούσε να "τιμωρήσει" το κυβερνόν κόμμα της Νορβηγίας, ένεκα των επιλογών του υπέρ της "πολυπολιτισμικότητος", ως βασικού στοιχείου της "νεοταξικής" ατζέντας. Για άλλους ο "δράστης" ήτο ενεργούμενος από τον "σιωνισμό", μέσω της συμμετοχής του στον "τεκτονισμό", με στόχο να ασκηθεί πίεση ή και τιμωρία στην Νορβηγική κυβέρνηση, ένεκα της επιλογής της να υποστηρίξει την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους. Για κάποιους τέλος, ο "δράστης" ήταν απλά υπερβολικά παράφρων. Η "ερμηνεία" του ανθρώπου - τέρατος, η οποία κάθε άλλο παρά καινούρια είναι. Χίτλερ, Στάλιν, Μουσολίνι, Πολ Ποτ κοκ. Μια ολόκληρη σειρά παραφρόνων, οι οποίοι υποτίθεται ότι έγιναν αίτιοι για τεράστιας σημασίας κοσμογονικές εξελίξεις. Δεχόμενοι αυτήν την θεώρηση θα έπρεπε να αποδεχθούμε, ανάγοντάς την σε θεωρητικό επίπεδο, ότι μια από τις πλέον βασικές δυνάμεις διαμορφώσεως της ιστορίας είναι η τρέλα. Κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι μέσω ιδιαίτερα αποτελεσματικής προσποιήσεως κατάφεραν να αποφύγουν τον ζουρλομανδύα και τον περιορισμό σε ιδρύματα ψυχιατρικής, πετυχαίνοντας να τους ακολουθήσουν στην ολέθρια οδό τεραστίων καταστροφών εκατομμύρια "γνωστικοί".

Πιστεύω, ότι οι άνωθεν ερμηνείες απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.
Ακόμη δονείται μέσα μου το σχόλιο που κατέθεσε στην προηγούμενη ανάρτηση ο φίλος Thersitis, παραπέμποντας σε μια σχετική ανάρτηση της τότε ημέρας στο ιστολόγιο "Κρισαίον Εν-Δια-Φέρον":
"Μποτίλια φίλε μου καλέ, είχες γράψει για το Σύνταγμα: "προσέξτε τα παιδιά σας"!
Διαβάζοντας το λινκ που σου παραθέτω, αυτό μου ήρθε στο νου με την θυσία των μικρών παιδιών.
Διάβασέ το σε παρακαλώ και βγάλε ένα ρεζουμέ".

Φρονώ, ότι πράγματι το σχόλιο αυτό στοχεύει στο κέντρο όσων έγιναν. Όμως δεν βιάστηκα να ανταποκριθώ στην προτροπή του. Αυτό δεν σημαίνει ότι έμεινα ανενεργός. Με τόσο σημαντικά γεγονότα το Μάτριξ ξεσκεπάζεται εκθέτοντας κάποια ευαίσθητα σημεία του. Οι φωτογραφίες και τα φτιασιδώματα της πλάκας είναι για όσους θέλουν να διεισδύσουν βαθύτερα από την στημένη επιφάνεια των πραγμάτων εκ του περισσού.
Θεώρησα σκόπιμο, πριν καταθέσω την γνώμη μου να σκεφθώ και να ψάξω, παίρνοντας αφορμή από αυτά που εκδηλώθηκαν. Γνωρίζω, ότι η γνώση δεν αποτελεί κατόρθωμα προσωπικό, αλλά ανταποκρίνεται στην ευσπλαχνία της Χάριτος να μας αποκαλύπτει και να μας αποκαλύπτεται. Εμείς, το μόνο που μπορούμε να πράξουμε, είναι να κρούουμε την θύρα της ευσπλαχνίας, με τον βίο, την πολιτεία μας και τον μόχθο μας να προσεγγίσουμε την αλήθεια. Δεν υπάρχει προσωπική, αλλά μόνο συλλογική όραση. Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, τα ιστολόγια δεν είναι προσωπική υπόθεση των ιδιοκτητών τους, εάν αποσκοπούν να αποβαίνουν λειτουργικά. Αποτελούν την πύκνωση δυναμογραμμών κάποιων πεδίων, τα οποία απηχούν κοινούς πόθους και αναζητήσεις. Ο ιστολόγος καλείται να διαχειριστεί αυτά τα πεδία, χωρίς να αποτελεί πάντοτε τον πυροδότη ή τον καταλύτη των ζυμώσεων.
Κατ' αρχήν αρκέστηκα στην ποιητική διατύπωση, αξιοποιώντας την ελευθερία στην διατύπωση νοημάτων, την οποία παρέχει ο στίχος. Αυτός, επειδή διέπεται και από το συναίσθημα, έχει μεγαλύτερη ευχέρεια στην διατύπωση από τον πεζό λόγο.
Ταυτοχρόνως όμως προσπάθησα να δω...
Προς τι τόσο άδικο αίμα;

Ταυτοχρόνως με τους κάθε είδους πολιτικούς αναλυτές, οι οποίοι δάγκωσαν αμέσως το τυρί της φάκας των στημένων στοιχείων περί φανατικού οργανωμένου "ακροδεξιού", όσο αφορά τον "δράστη", άλλο τόσο επιπόλαιοι στάθηκαν και οι συνμωσιολόγοι, οι οποίοι έσπευσαν να κατακεραυνώσουν τον "σιωνισμό".
Οι υπερασπιστές του εθνικού κράτους και αντίπαλοι της πολιτικής της νέας τάξης, δεν κατανόησαν, επειδή ακριβώς προέβησαν σε "αξιοποίηση" των στοιχείων πριν τα αξιολογήσουν στοιχειωδώς, στοιχείων, τα οποία είχαν εντέχνως διοχετευθεί στην δημοσιότητα, ότι με τα γραφόμενα και τις εκτιμήσεις τους εξυπηρετούσαν ακριβώς τις κλιμακώσεις μέτρων εκείνης της πολιτικής, την οποία θέλουν να αντιμάχονται. Με τα συμβάντα του Όσλο ήταν επόμενο οι υποστηρικτές της επιβίωσης του εθνικού κράτους, εφ' όσον μέχρι σήμερα έχουν διαπομπευθεί ασυστόλως από τα μαζικά μέσα ως "εθνικιστές", "ρατσιστές", "φασίστες" αρτηριοσκληρωτικοί και παρωχημένοι" να σταμπαριστούν και ως εν δυνάμει "τρομοκράτες". Το ανάλογο άρθρο στην Ουάσιγκτον Ποστ της επομένης, το οποίο κατακεραύνωνε ακριβώς την υποτιθέμενη άνοδο δήθεν ακραίων και εθνικιστικών στοιχείων στις δυτικές κοινωνίες, δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Η σχεδιαζόμενη υπεραύξηση του ολοκληρωτικού ηλεκτρονικού ελέγχου και η εσπευσμένη προώθηση μέτρων ενάντια στην ελευθερία της εκφράσεως στόχευε πλέον σε ένα νέο αντίπαλο δέος, το οποίο είναι ακριβώς οι κοινωνικοί ακτιβιστές, οι οποίοι εμφορούνται από αντιλήψεις ενός καλώς νοούμενου πατριωτισμού.
Δεν είναι πλέον μόνο ο στημένος από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες "ισλαμικός φονταμενταλισμός", ο οποίος "απειλεί" με τρομοκρατικές ενέργειες τις κοινωνίες, αλλά και ο ως υποτιθέμενος αντίποδάς του οι αγανακτισμένοι πολίτες, οι οποίοι δυσανασχετούν βλέποντας τις κοινωνίες τους να διαλύονται μέσα από τον λεγόμενο "πολυπολιτισμό". Την εξαθλίωση δηλαδή και την προσφυγοποίηση μεγάλου μέρους του πληθυσμού των ισλαμικών χωρών, το οποίο διοχετεύται στην συνέχεια παρανόμως μέσω συμμοριών, οι οποίες οργανώνονται και ελέγχονται από τα νεοταξικά κέντρα, στις χώρες της Ευρώπης, με πρώτη την Ελλάδα, την οποία έχουν καθηλώσει σε αδυναμία αντιδράσεων μέσω της συνθήκης του Σένγκεν.

Αλλά και οι συνωμοσιολόγοι, οι οποίοι αβασάνιστα απέδωσαν την οργάνωση των γεγονότων του Όσλο στον σιωνισμό, έδειξαν στον χειρισμό του ζητήματος υπερβολική επιπολαιότητα. Ένας συνομωσιολόγος υποτίθεται, ότι πριν βγει στο κλαρί για να κάνει αποκαλυπτικές αναλύσεις, έχει διαβάσει πέντε βιβλία για την μασονία και γνωρίζει τα πολύ στοιχειώδη που την αφορούν, έστω εξ αυτών των στοιχείων τα οποία μπορεί να είναι προσιτά στους μη ανήκοντες στις στοές. Το κυριότερο γνώρισμα εξ αυτών είναι ότι η μασονία είναι οργάνωση, η οποία περιβάλλεται σκοπίμως από ακραίο συνομωτισμό, τουτέστιν πλήρη μυστικότητα. Δεν είναι τυχαίοι οι ΦΡΙΚΤΟΙ ΟΡΚΟΙ, τους οποίους δίδουν οι τέκτονες για την μη αποκάλυψη των όσων τους αποκαλύπτονται. Ουδέποτε παρουσιάζονται δημοσίως οι τέκτονες για να διαλαλήσουν την τεκτονική τους ιδιότητα. Ούτε και η μασονία παρουσίασε ποτέ τους πραγματικούς της στόχους, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ. Εφ' όσον ένα τάγμα έχει μυητική δομή, είναι αυτονόητο ότι οι αποκαλύψεις, οι οποίες αφορούν τον χαρακτήρα και τους στόχους του, γίνονται σταδιακώς στην πορεία της μυήσεως. Οι περισσότερο μυημένοι γνωρίζουν περισσότερα από τους λιγότερο μυημένους, εφ' όσον βεβαίως οι μυητικοί βαθμοί που φέρουν, δεν τους έχουν αποδοθεί κατ' εικονικό τρόπο. Διότι και η εικονική μύηση αποτελεί για λόγους σκοπιμότητος μια από τις πρακτικές του τεκτονισμού, είτε για να εκμεταλλευθεί την ματαιοδοξία κάποιων ισχυρών προσώπων, είτε για να αποδείξει εντέχνως στο περιβάλλον, ότι κάποια μέλη της, τα οποία δεν διακρίνονται από την κακεντρέχεια χαρακτήρος και τις απάνθρωπες πρακτικές, οι οποίες διέπουν τα τελετουργικά των ανώτερων βαθμών, είναι άνθρωποι "χρηστοί" ως "ανώτεροι" τέκτονες. ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Κατά συνέπεια αποτελεί ανοησία η αποδοχή αυτών των πληροφοριών, με στόχο το ξεσκέπασμα του τεκτονισμού.
Για ποιο λόγο μεταξύ των λίγων φωτογραφιών του "δράστου", οι οποίες δόθηκαν στην δημοσιότητα από τους πραγματικούς δράστες των δολοφονιών και οι οποίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΣΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ, συγκαταλέγεται και η φωτογραφία του λεγάμενου με τεκτονική περιβολή; Από την μια έχουμε απεικονιζόμενο τον λεγάμενο με διάφορες στολές ράμπο, χημικού πολέμου, με στολή παρασημοφορημένη θυρωρού καζίνο σε τσίρκο και άλλες γελοιότητες και από την άλλη έρχεται καπάκι η απεικόνισή του με τα τεκτονικά καλαμπαλίκια. Ενώ ταυτοχρόνως τα μαζικά μέσα διαδίδουν ευρέως και την φωτογραφία των νεολαίων έμπροσθεν του υπουργού εξωτερικών με το πανώ, στο οποίο ανεγράφετο "boikott Israel". Σαν να βγαίνει ο λεγάμενος στο μπαλκόνι και να φωνάζει: "Εδώ κοιτάχτε ρε ζαγάρια. Δεν βλέπετε ότι είμαι μασόνος και ότι τα νήματα πίσω μου κινεί ο σιωνισμός";

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΦΙΑΣΚΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΕΚΦΡΑΣΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ.

ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ. ΔΙΟΤΙ Ο ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ WILLIAM COOPER - Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2001 ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΠΡΟΕΙΔΕΙ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΔΙΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ - ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Οι μαγνηστοσκοπήσεις του W. Cooper υπάρχουν στο youtube και σας τις συνιστώ εγκάρδια.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ρόλος του σιωνισμού δεν είναι ιδιαίετερα βρώμικος, ή ότι η μασονία αποτελεί "φιλανθρωπικό σωματείο", όπως η ίδια διαδίδει, προκαλώντας την νοημωσύνη, όσων μπορούν έστω στοιχειωδώς να σκέπτονται και να κρίνουν.

Θα το ξαναγράψω:
Όταν οι ελληνόφονοι έφτιαχναν μαρμάρινους ναούς στην λερναία ύδρα και τον λυκάνθρωπο με μαθηματικές αναλογίες, οι Εβραίοι ήσαν πέντε τζομπαναραίοι της συμφοράς στην έρημο.


2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΡΩΓΜΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ

Είχα εξάγει σε προηγούμενη ανάρτηση την πρώτη πρόταση της θεωρίας δημιουργίας ρωγμών στο Μάτριξ την οποίαν παραθέτω εκ νέου:

- Εφ' όσον η εφαρμογή κρουστικών δυνάμεων επί του Μάτριξ, με στόχο την διαρραγή του, αντί να οδηγεί σε θραύση, ή έστω καταπόνηση των στοιχείων της συνδεσμολογίας του, τα ενισχύει, η μόνη δυνατότητα δημιουργίας ρωγμής είναι η θραύση κάποιου ή κάποιων απλών δομικών στοιχείων, εξ ων αυτό συντίθεται.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ.

Θέλοντας να μετατρέψω την πρώτη αυτή πρόταση της δημιουργίας ρωγμών σε ένα συγκεκριμένο τρόπο προσεγγίσεως και επεξεργασίας δεδομένων, προτείνω την εξής διαδικασία:

1. Καταγράφουμε κατάστρωση όλων των βασικών δεδομένων, κατ' αρχήν χωρίς να θέτουμε ζητούμενα.
2. Ελέγχουμε δια της ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ το κατά πόσο αυτά τα βασικά δεδομένα
- ικανοποιούν τους φυσικούς νόμους
- δύνανται να αποτελούν ένα ενιαίο λειτουργικό λογικό σύνολο, εις το οποίον τα φερόμενα ως αίτια δύνανται να υπέχουν σχέσεως αιτιότητος ως προς τα αιτιατά

Για να φέρω δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα αναφορικά με τα δυο προτεινόμενα σκέλη ΑΠΛΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ:

- Ποντικός με αυτιά ελέφαντα παραβιάζει τους φυσικούς νόμους (εάν βεβαίως δεν έχει λάβει χώρα γενετική μετάλλαξις).
- Το "ράβδος εν γωνία άρα βρέχει" παραβιάζει την λογική λειτουργικότητα αιτίου - αιτιατού.

Οι επικυρίαρχοι μας έχουν οδηγήσει σε επίκτητη παραφροσύνη, έχοντας παγιδεύσει την λογική μας μέσα στο Μάτριξ. Μας έχουν στερήσει την δυνατότητα διεξαγωγής των απλών συλλογισμών, διαδικασία για την οποία είναι κυρίως κατασκευασμένος ο εγκέφαλός μας, οδηγώντας μας στην εφαρμογή μονίμως πολυπλόκων σχημάτων, τα οποία ανάγονται σε επίκτητα στερεότυπα και σε τελευταία ανάλυση στερούνται της απλής λογικής.
Ο εγκέφαλος είναι μια θαυμάσια βιολογική μηχανή. Θα πρέπει να κατανοήσουμε, ότι ΔΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. Αντί να του επιτρέπουμε να μας υποβάλει αυτός μονίμως με αυθόρμητο τρόπο συμπεράσματα, οφείλουμε να τον πειθαρχήσουμε. ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΠΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΥΠΑΚΟΥΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ. ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΟΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Δυνάμεθα δηλαδή να δώσουμε συγκεκριμένη εντολή στον εγκέφαλό μας για να διεκπεραιώσει αυτός κάποια επεξεργασία δεδομένων και χωρίς να παρέμβουμε στην διαδικασία περαιτέρω, να παραλάβουμε στην συνέχεια το αποτέλεσμα αυτής της διεργασίας από αυτόν. Ως ένα βαθμό η δυνατότητα αυτή σχετίζεται με την ικανότητα του ανθρώπου να προβαίνει σε αυτοΰπνωση.
Οι έχοντες ασκηθεί στον υπερβατικό διαλογισμό και την ενορατική ανάπτυξη, ίσως γνωρίζουν ότι η hardware, η οποία ονομάζεται εγκέφαλος μπορεί υπό συνθήκες και ως ένα βαθμό να αποδεχθεί software, η οποία εκπονείται πιο αποτελεσματικά με εντολές σε συνθήκες υπερβατικού διαλογισμού, αλλά ακόμη και με απλές εντολές σε συνήθεις συνθήκες λειτουργίας του εγκεφάλου.
Εάν επί παραδείγματι δει κάποιος συγκεκριμένα απλά τις φωτογραφίες του "δράστου" του Όσλο και δώσει στο εγκέφαλό του την εντολή να εντοπίσει αυτός πιθανές αντιφάσεις, τις οποίες αυτές περιέχουν, θα εκπλαγεί, όταν - χωρίς να πράξει κάτι περισσότερο - μετά από κάποιο χρονικό διάστημα του παρουσιαστούν ξαφνικά στην συνείδησή του αυτές οι πιθανές αντιφάσεις. Συμφώνως προς τις μεθόδους της εντολοδότησης είναι σκόπιμο οι εντολές να επαναλαμβάνονται εις τριπλούν.

Αλλά εν πάσει περιπτώσει, αυτοί που δεν έτυχε να έχουν αναπτύξει μια σχέση συγκεκριμένης αμοιβαίας φιλίας με τον εγκέφαλό τους, μπορούν να καταλήξουν εξ ίσου σε πολύ παραγωγικά αποτελέσματα, εάν προσπαθήσουν να σκεφτούν λογικά, εφαρμόζοντας τους κανόνες της απλουστάτης και στοιχειώδους λογικής.

Επί του προκειμένου:
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της από αέρος παρμένης φωτογραφίας του δήθεν "δράστου" την οποία έδωσε η νορβηγική αστυνομία στην δημοσιότητα, χωρίς να διαθέτει λειτουργούν αεροόχημα κατά την διάρκεια της διεξαγωγής των γεγονότων. Αυτό αντιφάσκει κατάφωρα στους φυσικούς νόμους.

Αλλά και:
Το μέγεθος της καταστροφής, το οποίο προκάλεσε η υποτιθέμενη "βομβιστική ενέργεια" στο Όσλο. Μια βόμβα 720 κιλών, φτιαγμένη με πρώτη ύλη λιπάσματα, είναι αδύνατον να προξενήσει καταστροφές του μεγέθους που δείχνουν οι φωτογραφίες. Και είναι αδύνατο να ξηλωθούν οι προσόψεις των κτηρίων, χωρίς να πάθει το παραμικρό το φύλλωμα των παρακείμενων δένδρων.
Πέραν αυτού, τα αυτοκίνητα, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί σε βομβιστικές ενέργειες τέτοιου αποτελέσματος έχουν κατακερματιστεί σε ελάσματα. Εδώ οι σκηνοθέτες της υποτιθέμενης βομβιστικής ενέργειας παρουσίασαν ολόκληρο το σασί του αυτοκινήτου μάρκας ρενώ του "δράστου", απλά παραμορφωμένο.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα δεδομένα, τα οποία αποκαλύπτουν τις εν λόγω ενέργειες ως σκηνοθετημένες, με τρόπο που παραβιάζουν στοιχειωδώς την απλή λογική. Τα καραγκιοζιλίκια της διαφορετικής σωματικής διάπλασης του "δράστου" στις φωτογραφίες είναι μόνο η επιφάνεια του σιέλου που πτύουν πάνω στην λογική μας:
Σύμφωνα με αυτά που δήλωσαν στη δημοσιότητα, ο δράστης μετέβη μόνος του στο νησί με το πλοιάριο των οργανωτών της εκδήλωσης έχοντας ΜΙΑ τσάντα. Μέχρι να φτάσει η αστυνομία είχε μια ώρα καιρό από τότε που ξεκίνησε τις δολοφονίες, σκοτώνοντας ανθρώπους. Από αυτά που δημοσίευσαν χρησιμοποίησε σφαίρες ντουμ ντουμ των εννέα χιλιοστών και δυο αυτόματα τυφέκια. Μια τέτοια σφαίρα ζυγίζει 9,1 γραμμάρια. Ο τύπος όπλων που χρησιμοποίησε βάλει με 300 σφαίρες το λεπτό. Εάν πυροβολούσε επί 15 λεπτά, οι σφαίρες, οι δεσμίδες, τα όπλα και η δερμάτινη τσάντα ζυγίζουν 100 περίπου κιλά. Αυτά είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μεταφερθούν από ένα άτομο, το οποίο μάλιστα κινείται με σχετική ευχέρεια για να μακελέψει πλήθος ανθρώπων.

Εάν βάλουμε σε μια σειρά καταστρώσεως τα δεδομένα του "δράστου", ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα σχετικά με το ποιόν του, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι αυτός είχε όλα τα συνήθη χαρακτηριστικά ανθρώπου ο οποίος έχει υποστεί προγραμματισμό από κλιμάκιο προγραμματισμού των "πεφωτισμένων".
Ο πατέρας του δεν ήταν κάποιος τυχαίος. Ήταν πρεσβευτής της Νορβηγίας στο Λονδίνο, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο δράστης. Τουτέστιν πρακτοράτζα μέσα στο κέντρο των λυκανθρώπων. Όταν ήταν σε παιδική ηλικία ο "δράστης" ο πατέρας του παίρνει διαζύγιο από την μητέρα του και μεταναστεύει στην Βραζιλία. Ο πιτσιρικάς μένει μόνος του, ώστε να αναλάβουν την "διαπαιδαγώγησή" του οι σκιές. Παιδί χωρισμένων γονέων, όπως ο Κλίντον, ο Ομπάμα και λοιποί, τους οποίους κάποιοι ανέλαβαν για να τους μετατρέψουν σε "χρήσιμους ανθρώπους στην κοινωνία".

Συνεχίζεται...

2 σχόλια:

xrhxa είπε...

καλησπέρα φίλε...

το μεγάλο ερώτημα είναι αυτό και μόνο...γιατί τόσο άδικα χαμένο αίμα;

Όλα τα άλλα είναι απλά φληναφήματα για κατανάλωση των αδαών....

Δεν υπάρχουν στοές...όχι τουλάχιστον αυτές που κάνουν κουμάντο τον κόσμο όλον...όλα τα τρομερά που κυκλοφορούν , οι ίδιοι τους τα γράψανε για να λένε τάχα ότι έχουν κάποια δύναμη και ότι κάποιοι είναι κι αυτοί.... καραγκιόζηδες του ξεφτίλ μπερντέ είναι....

Το νόμισμα που έχεις στην προηγούμενη ανάρτησή σου ...... Ξέρεις ότι τα σημερινά ζώδια είναι απόγονοι ενός κλάδου της εβραϊκής θρησκείας; οι διάφοροι πάπες σαν γνήσια δεισιδαίμονες είχανε αστρολόγους τέτοιους σαν τους σημερινούς να τους λένε "τα μελλούμενα"...όπως τα λένε σήμερα στα κανάλια ....ο Ερμής στον Άρη...ερωτικές επιτυχίες από αύριο...

χρηχα

Ο νοών...νοείτω είπε...

Αγαπητέ ιχνηλάτη της σκέψης, της λογικής και της ενόρασης.
Οι επιδόσεις σου τους τελευταίους μήνες, έχουν δημιουργήσει ένα δεδικασμένο νοητικό που δύσκολα ακολουθείται από μη παιδευμένους.
Όλα τα στοιχεία συντείνουν στο ότι κάτι έχει ενεργοποιήσει την επιτάχυνση των εξελίξεων.
Ίσως είναι το ρήγμα που αναφέρεις, ίσως η δυσκολία ελέγχου του τεράστιου και ετερόκλητου πληθυσμού της γης, ίσως η ανυπομονησία εφαρμογής των τελικών σταδίων ή ακόμα η αύξηση της συνειδητότητας σε ευρύ φάσμα της ανθρωπότητας αν και μικρής ποσότητας αλλά σπουδαίας ποιότητας.

Σκεπτόμενος ότι από την επανάσταση της σκέψης, της λογικής και του λόγου, οι μόνες επαναστάσεις που έχει να δείξει η ανθρωπότητα είναι μερικές πολιτικής ιδεολογίας, κάποιες θρησκευτικές, και πρόσφατα μία βιομηχανική και μία τεχνολογική, καταλήγω στο αφελές συμπέρασμα ότι το κυριότερο σύμπλεγμα που διακατέχει την σύγχρονη ανθρωπότητα πρέπει να είναι αυτό της μειονεξίας.

Σου αφιερώνω μία παροιμιώδη έκφραση που χρησιμοποίησε και ο Σωκράτης:
«ναρθηκοφόροι μεν πολλοί, βάκχοι δε τε παύροι».