21 Νοεμβρίου, 2010

ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ - ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Παράτησε τα θαύματα
τη μάσκα πέταξε
Εδώ είναι Μπαλκάνια









1) U.S. Confirms Role of Mufti as Nazi Middle East Leader
OFFICE OF U.S. CHIEF OF COUNSEL
FOR PROSECUTION OF AXIS CRIMINALITY

No. 792-PS
17 September 1945

Source of Original OKW Files, Flensburg

[Excerpt]

LEADS: CANARIS, IBN SAUD, GRAND MUFTI.

SUMMARY OF RELEVANT POINTS (with page references):

1. Only through the funds made available by Germany to the Grand Mufti of Jerusalem was it possible to carry out the revolt in Palestine. (Page 1).

2. Germany will keep up the connection with the Grand Mufti. Weapons will be stored for the Mufti with Ibn Saud in Arabia. (Page 2).

3. Ibn Saud himself has close connections with the Grand Mufti and the revolting circles in TransJordan. (Page 2).

4. To be able to carry out our work one of Germany's agents will be placed in Cairo (Page 3).

5. The document is undated but obviously written before the outbreak of the war in 1939. It is not signed.

Analyst Landmann Doc. No. 792-PS

Source:The Arab Higher Committee, Its Origins, Personnel and Purposes, The Documentary Record Submitted to The United Nations, May 1947, by Nations Associates.



1. ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΪΟΝ ΚΑΘΑΓΙΑΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Η Ελληνική γλώσσα ίσως είναι η μόνη που αποδίδει ιερό χαρακτήρα στην φιλοξενία. Ο Ξένιος Δίας δεν υπήρξε μόνο προστάτης των ειρηνικώς εισερχομένων ξένων στην Ελλάδα, αλλά και μια βασική πτυχή της ελληνικής ψυχοσύνθεσης, τουλάχιστον μέχρι προσφάτως, πριν δηλαδή κατακλυσθεί η Ελλάδα από το εντέχνως διχετευόμενο εις αυτήν κύμα λαθρομετανάστευσης στα πλαίσια της λεγόμενης "παγκοσμιοποίησης".
Όταν επισκεύθηκα την γιαγιά μου για πρώτη φορά με την μετέπειτα συζυγό μου, η οποία είναι ασιάτισα, αυτή μου ζήτησε να της πω το όνομά της. Όταν της το είπα, δεν φάνηκε να ικανοποιείται. "Θέλω να μου πεις το Ελληνικό της όνομα", επέμεινε. "Και ο Τζωρτζ που παντρεύτηκε η ξαδέλφη σου στα Ελληνικά λέγεται Γιώργος". Αυτοί οι μεγαλόκαρδοι και φιλόξενοι άνθρωποι δεν γνώριζαν αλλοδαπούς. Και οι ξένοι ήταν γι αυτούς κάτι σαν Έλληνες, μόνο που ζούσαν σε άλλη χώρα. Όταν ήλθαν οι ίδιοι στην Ελλάδα σαν πρόσφυγες αντιμετώπισαν συχνά τον σκεπτικισμό και την ξενοφοβία κάποιων γηγενών. Μετά τον γάμο του ο μακαρίτης ο παπούς μου έπρεπε να ανέχεται την προγιαγιά μου, η οποία κάθε βράδυ εκοιμάτο στο γαμήλιο κρεβάτι ανάμεσα στην γιαγιά μου και τον φουκαρά τον παπού μου. Η προγιαγιά μου του έλεγε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της θείας μου: "Να μην πολυπηγαίνεις με δαύτη. Όλες τις προσφυγοπούλες τις ξεπαρθένεψαν οι Τούρκοι".

Έζησα χρόνια αρκετά στην ξενιτιά. Έριξα ρίζες. Συνήθισα ένα τμήμα των γηγενών να με αντιμετωπίζει με περιφρόνηση, ένα αλλο αποστασιωποιημένα, κάποιο τέλος με συμπάθεια και αποδοχή. Γνωρίζω όμως χωρίς αυταπάτες, ότι όσους αιώνες κι αν μείνω εδώ, πάντοτε θα είμαι ξένος. Γι αυτό δεν ευθύνονται μόνο - και ίσως κύρια - οι γηγενείς. Μου είναι αδιανόητο να μην αυτοπροσδιορίζομαι διαφορετικά από αυτούς, έστω κι αν μπορώ μετά από 37 χρόνια παραμονής στην χώρα τους, να κινούμαι όπως το ψάρι στο νερό ανάμεσά τους. Τους σέβομαι, τους αγαπώ, αλλά είναι αδύνατον να ταυτιστώ μαζί τους. Προσπαθώ να διδαχθώ από τα προτερήματά τους, όμως δεν ξεχνώ ότι αλλού ανήκω και αυτό οφείλω να το εκπροσωπώ επάξια. Είναι μοιραίο, απέναντι στους φίλους εδώ που δεν είναι Έλληνες, ο Ελληνισμός να κρίνεται ως ένα βαθμό από αυτό που ζουν άμεσα και όχι από τον οχετό των μαζικών μέσων και τις προκαταλήψεις.
Έχοντας ζήσει τον ρατσισμό και την ξενοφοβία στο πετσί μου, είναι επόμενο αυτά να τα απεχθάνομαι. Με το ίδιο τρόπο που είχα την ευτυχία να εκτημήσω την φιλοξενία, την ευγένεια της αποδοχής, το πνεύμα συνεργασίας. Ιδιαίτερη ζεστασιά αισθάνομαι όταν βρίσκομαι με κάποιους ντόπιους, οι οποίοι με βλέπουν σαν φιλαράκι, χωρίς να ψάχνουν τι είμαι και τι δεν είμαι. Αυτοί στα μάτια μου είναι πολύ πιο Έλληνες από κάτι μέλη της παροικίας εδώ, που το μόνο που τους απασχολεί είναι πως θα σου πάρουν το σώβρακο.
Κατά την δεκαετία του '70, πριν μπει η Ελλάδα στην ΕΟΚ, οπότε οι Έλληνες αποκτήσαμε κάποια επί πλέον δικαιώματα στην Γερμανία, συμμετείχα επί σειρά ετών στην επιτροπή του Βερολίνου για την προώθηση των δικαιωμάτων των αλλοδαπών. Εκεί βρέθηκα δίπλα σε ανθρώπους με τελείως διαφορετική γεωγραφική προέλευση. Θεωρώ αυτονόητο το δικαίωμα, αλλά και το καθήκον, αυτά που απαίτησα από τους Γερμανούς στην Γερμανία, να τα απαιτώ και από τους συμπατριώτες μου στην πατρίδα, έστω κι αν ζω στην ξενιτιά. Η Ελλάς δεν είναι μόνον τόπος, αλλά και τρόπος.


2. 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973 - 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010: ΔΥΟ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΤΡΟΜΟΥ

Οι ημέρες, αλλά ιδιαίτερα οι νύκτες περί την 17ην Νοεμβρίου του 1974 είχαν μετατραπεί σε κόλαση τρόμου στην Αθήνα από τους εισαχθέντας από το Ισραήλ ελευθέρους σκοπευτάς και τους 100 περίπου πράκτορες της CIA, οι οποίοι είχαν φθάσει με ειδική πτήση από το Βίσμπαντεν. Τα γεγονότα είναι ενδιαμέσως λίγο ως πολύ γνωστά και δεν σκοπεύω μια εκ νέου επετειακού χαρακτήρος αναφορά σε αυτά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πλεοψηφία των εκτελεσθέντων θυμάτων της βαρβάρου τρομοκρατικής επιθέσως των εισηγμένων εκτελεστών και των μυστικών υπηρεσιών - εάν διαβάσει κάποιος τις εισαγγελικές εκθέσεις της εποχής, οι οποίες έχουν ίσως ως προς την ταυτοποίηση των θυμάτων κάποια αξία - ήταν ή κάτω των 18 ή άνω των πενήντα ετών. Είναι προφανής η εντολή, που είχαν λάβει οι εκτελεστές, αναφορικά με την επιλογή των θυμάτων, το αίμα των οποίων θα έστρωνε την οδό για την έλευση του Ιωαννίδη και την προδοσία της Κύπρου. Αυτά, επειδή μεταξύ των εξεγερμένων φοιτητών υπήρχαν αρκετοί πράκτορες που έπρεπε να διαφυλαχθούν, δεν έπρεπε να έχουν την ηλικία που έχουν φοιτητές και σπουδαστές.
Πέραν του ποιοι και για ποιους λόγους έστησαν την εξέγερση του Πολυτεχνείου, η πολυπληθής συμμετοχή και η ακόμη πολυπληθέστερη συμπαράσταση χιλιάδων ανθρώπων με στόχο την πτώση της δικτατορίας, δικαίως προσδίδουν σε αυτήν μέγιστο συμβολικό χαρακτήρα, στους πρόσφατους αγώνες του Ελληνικού λαού. Ένα χαρακτήρα, τον οποίων δεν δύνανται να αμαυρώσουν οι εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς κριταί κάποιων, οι οποίοι στην πορεία συμβιβάστηκαν ή και ξεπουλήθηκαν στο σύστημα.
Η μεγίστη συμβολική αξία της εξεγέρσεως του Πολυτεχνείου, η οποία κάποιους εξ ημών καθιστά υπερηφάνους επειδή ανήκουμε στην Γενιά του 73, καταδεικνύεται και από το γεγονός, ότι προ ολίγων ημερών επέλεξαν αυτήν την επέτειο οι μυστικές υπηρεσίες, για να οργανώσουν το φιάσκο έμπροσθεν των Προπυλασίων του Πανεπιστημίου, το οποίο παρουσίασαν ως δήθεν δημόσια προσευχή οπαδών του ισλαμικού θρησκεύματος, με στόχο να τρομοκρατήσουν βάναυσα εκ νέου τους κατοίκους της πόλεως των Αθηνών.

Οι φίλοι και φίλες, που παρακολουθούν με κάποια συνέχεια αυτά που αναρτούνται εδώ, θα θυμούνται τις αναφορές που έχουν προηγηθεί, όσο αφορά τον πλήρη έλεγχο του ριζοσπαστικού ισλάμ γενικότερα, αλλά και ειδικά τον έλεγχο της λεγομένης "Ισλαμικής Αδελφότητος", η οποία εδρεύει στο Κάϊρο από την CIA.
Ενώ αυτά τα ζητήματα υπέχουν εξαιρετική αιχμή για τα τεκταινόμενα στην χώρα μας, δυστυχώς δεν τους έχει δοθεί η δέουσα προσοχή. Από όσα γνωρίζω, με εξαίρεση τρία άρθρα που έχουν γραφεί σε περιοδικά του λεγόμενου "χώρου αφύπνισης", δεν έχουν γίνει άλλες αναφορές σε αυτά τα ζητήματα.
Το σημαντικότερο αυτών των άρθρων ευρίσκεται στο τεύχος 12, Φεβρουάριος-Μάρτιος 2006, του περιοδικού NEXUS και τιτλοφορείται "Οι Άγνωστες Ρίζες της Αλ-Καΐντα, Αλ - Καΐντα και Ναζισμός - Η Μυστική Σύνδεση".
Το δεύτερο άρθρο ευρίσκεται στο τεύχος 139, Φεβρουάριος 2006, του περιοδικού ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ και τιτλοφορείται "Εκλογή Χαμάς. Στο δρόμο του Αρμαγεδδώνα η Μέση Ανατολή. Ενώ το Ιράν περιμένει επίσημα τον Μεσσία μέσα στα επόμενα δυο χρόνια!"
Το τρίτο δημοσίευμα δεν αφορά άμεσα τα δεδομένα της υφής και των δομών του ριζοσπαστικού Ισλάμ, αλλά τον τρόπο με τον οποίο κάποια κυκλώματα εκμεταλλεύονται αυτό το έκτρωμα, που έστησαν στα πλαίσια του "Πολέμου των Πολιτισμών". Ευρίσκεται στο τεύχος 151, Απρίλιος 2007 του περιοδικού που προαναφέρθηκε, με τίτλο: "Ισλαμοποιείται η Ευρώπη; Η Σημασία των Γαλλικών Εκλογών και ο Ρόλος των Στοών".

Η συνδέσεις της "Ισλαμικής Αδελφότητος" με τους Ναζί κάθε άλλο παρά μυστική είναι. Τα στοιχεία που υπάρχουν για τις ισλαμικές δυνάμεις, που πολέμησαν στο πλευρό των Ναζί στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο όπως και την Συνεργασία του Μουφτή της Ιερουσαλήμ με τους Χιτλερικούς έχουν τύχει επανειλημμένων δημοσιεύσεων και είναι πολλαπλά προσιτά στο διαδίκτυο.
Το αυτό ισχύει και για τις διασυνδέσεις της CIA με τους Μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν και για τις μεγάλες οικονομικές διασυνδέσεις της οικογένειας του Τζόρτζ Μπους με αυτή του Μπιν Λάντεν. Ας μην ξεχνάμε και τον ρόλο του παπού Πρέσκοτ Μπους στην ανέλιξη των Ναζί στην εξουσία και την βοήθεια που έδωσαν ο Ρόκφέλερ και άλλα κυκλώματα των Ρότσιλντ στους χιτλερικούς, όταν αυτός ήταν πρεσβευτής στο Βερολίνο.
Αυτά τα οποία δεν είναι πολύ γνωστά, αφορούν την ενδιάμεση ιστορική φάση μεταξύ του ναζιστή μουφτή της Ιερουσαλήμ και το μανατζάρισμα του Μπιν Λάντεν από την CIA. Σε αυτά έχω αναφερθεί πριν από μερικό καιρό και σκοπεύω να αναφερθώ εκ νέου πιο αναλυτικά.
Επιγραμματικά αναφέρω, ότι στα πλαίσια του διακανονισμού της πτώσης των Ναζί - ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΤΗΘΗΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΚΩΣ ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ - μεταξύ χιτλερικών και των παρασκηνίων των Δυτικών, συμφωνήθηκε και η μεταβίβαση της "Ισλαμικής Αδελφότητος" από την Abwehr του Φον Κανάρις στην Ιντέλλιτζενς Σέρβις. Όταν η Ιντέλλιτζενς Σέρβις αποχώρησε από την Αίγυπτο, πέρασε την σύνδεση αυτή στην CIA.

Για να φωτιστεί αυτή θεματολογία επαρκώς χρειάζεται η εκπόνηση μιας μελέτης σε μέγεθος βιβλίου. Το υπάρχον υλικό είναι άφθονο και περιλαμβάνει πολλές πτυχές της σύγχρονης πολιτικής, όπως το ζήτημα των Νεοτούρκων, του Κεμαλισμού και την άνοδο των Μουλάδων του Αγιατολάχ Χομένι στο Ιράν. Στο δεύτερο μέρος αυτού του θέματος θα επανέλθω κάπως αναλυτικά.

Στην περίπτωση της Ελλάδος έχει αποφασιστεί η εκδίωξη όλων των γηγενών Ελλήνων από την χώρα και ο εποικισμός της κυρίως από ισλαμικούς πληθυσμούς, αλλά και άλλους. Το πρώτο στάδιο αυτού του σχεδίου εφαρμόστηκε μέσω της αθρόας εισαγωγής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα από ισλαμικές χώρες. Αυτοί που κινούν τα νήματα αυτής της κλιμακούμενης εθνικής αλλοιώσεως εκμεταλλεύθηκαν τα τραγικά αδιέξοδα της αθλιότητος κάποιων πληθυσμών, τα οποία οι ίδιοι δημιούργησαν, θέτοντάς ένα τμήμα τους σε κίνηση προς την Ευρώπη, στα πλαίσια μιας γενικότερης πολιτικής ανακατέματος που ακολούθησαν, την οποία ονόμασαν παγκοσμιοποίηση. Στην ουσία όμως πρόκειται για κάτι άλλο.

Πίσω από την μετανάστευση αυτών των πληθυσμών - στην ουσία πρόκειται για μια βεβιασμένη νέα μετανάστευση λαών - δεν ευρίσκονται εν τέλει ισλαμικές δυνάμεις, του ριζοσπαστικού ή μη ισλάμ, αλλά οι παγκόσμιοι εξουσιασταί, οι οποίοι κατοικοεδρεύουν ως επί το πλείστον στην Δύση. Όπως έχουν αποκαλύψει διάφοροι συγγραφείς, μεταξύ των οποίων και ο Έλλην Αθανάσιος Στριγάς, αυτοί δεν έχουν πατρίδα και στο διαβατήριό τους αναγράφεται στην θέση της εθνικότητος ο προσδιορισμός "International".

Ταυτόχρονα με την διοχέτευση των λαθρομεταναστών ισλαμικού θρησκεύματος στην Ελλάδα (και όχι μόνο) έχουν διοχετεύσει στοχευμένα και πράκτορές τους, οι οποίοι προπαγανδίζουν το Τζιχάντ και την Σαρία και συστηματικά επιχειρούν να προσδέσουν σε αυτά τους λαθρομετανάστες, εμφανιζόμενοι ως υποτιθέμενοι μαχητικότεροι εκπρόσωποι των δικαιωμάτων τους στις χώρες μετανάστευσης.

Για να κατανοήσουμε ποια ήταν η ποιότητα του αντίθεου αίσχους, που παρουσιάστηκε στα Προπύλαια ως δήθεν δημόσια ισλαμική προσευχή, αρκεί να εξετάσουμε τα πλακάτ τα οποία κυριάρχησαν σε αυτήν την επικίνδυνα προκλητική αγυρτία, που οργάνωσαν οι μυστικές υπηρεσίες.
Οι αφίσες απεικόνιζαν μια αλυσοδεμένη γυναίκα η οποία δεν φόραγε φερετζέ και είχε γυμνό το άνω μέρος του στήθους μπροστά στο δήμιο. Εδώ πρόκειται για σαφή προπαγάνδηση, με προκλητικότατο και απάνθρωπο τρόπο της Σαρία. Το γεγονός, ότι είχαν στήσει μπροστά σε μια από αυτές τις αφίσες ένα κοριτσάκι μαυροντυμένο από από επάνω έως κάτω σαν πιγκουίνο, καταδεικνύει πόσο αδίστακτα είναι αυτά τα κυκλώματα της CIA και συνεργαζόμενων.
Επιχείρησα να ανεβάσω καποιο βίντεο σχετικά με την Σαρία από το you tube σε αυτήν την ανάρτηση. Όταν είδα όμως τα κοψιμο των χεριών, τον λιθοβολισμό των γυναικών, τις κομμένες μύτες των κοριτσιών, αποφάσισα να μην το κάνω, για να μην ρίξω λάδι στην φωτιά, η οποία κινδυνεύει να εκτραχυλιστεί. Μπορώ να υποθέσω με βεβαιότητα, ότι κάποιοι κόπανοι μυστικών υπηρεσιών θα επιχειρήσουν να κακοποιήσουν βάναυσα κάποιους λαθρομετανάστες, κάποια δύσμοιρα φτωχαδάκια, τα οποία ουδέποτε διανοήθηκαν να βλάψουν σκόπιμα την χώρα, μέσα στην οποία πασχίζουν για να επιβιώσουν, με στόχο να φορτώσουν σε μας την κακοποίησή τους.
Η μέθοδος της προβοκάτσιας είναι παλιά και εφαρμόστηκε με επιτυχία κατά την διαδικασία της διαλύσεως της Σερβίας. Δεν είναι τυχαίο, ότι οι πυροτεχνουργοί, οι οποίοι εξέτασαν την βόμβα, η οποία εξεράγει στην κεντρική αγορά του Σεράγεβο, την οποία απόδωσαν τα μαζικά μέσα της δύσης και των τζιχαντιστών στους Σέρβους, αποφάνθηκαν ότι ήτο κατασκευής του ΝΑΤΟ.

Το τζιχάντ και η σαρία είναι χειρότερα από απάνθρωπα και αντιφάσκουν κατάφωρα στα συντάγματα όλων των ευρωπαϊκών χωρών. Εδώ τα κροκοδείλια των ψευτοαριστερών για ανθρώπινα δικαιώματα και τα τοιαύτα είναι τελείως εκτός θέματος. Απαιτείται άμεση απαγόρευση του τζιχάντ και της σαρία εδώ και τώρα με ποινή εισοβίου καθήρξεως. Εάν θέλουν οι ψευτοοικολόγοι σώνει και καλά φερετζέ, ας το φορέσουν στην πεθερά τους.

Εφόσον οι οπαδοί της ισλαμικής θρησκείας γίνονται υποχείρια των σκοτεινών κυκλωμάτων του τζιχάντ και της σαρία, όπως δυστυχώς φάνηκε προσφάτως, δεν δικαιούνται όχι μόνο να έχουν τέμενος, αλλά ούτε και να προσεύχονται ομαδικά. Ο καθένας μόνος του στο σπιτάκι του και υπό τον άγρυπνο έλεγχο της αστυνομίας. Δεν έχει νόημα να εγκαθιδρίσουμε απάνθρωπη μεσαιωνική ζούγκλα, εκεί όπου αυτή δεν υπήρξε ποτέ.

Εάν οι θρησκευτικοί οπαδοί του Ισλάμ θέλουν χώρους προσευχής, ας αποδείξουν στην πράξη, ότι αποσκοπούν να το πράξουν με ειρηνικό τρόπο και σεβόμενοι το σύνταγμα και τους νόμους της χώρας όπου φιλοξενούνται. Τότε πράγματι δικαιούνται να εξασκούν με ειρινικό τρόπο τη θρησκεία τους και χωρίς να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Σε αντίθετη περίπτωση ας απωμιστούν τις συνέπειες. Ειδικά για την περίπτωση οργανώσεως στάσεως αυτές καθορίζονται πολύ συγκεκριμένα. Και εάν αρνείται κατ' εξακολούθηση η κυβέρνηση να προασπίσει το σύνταγμα, αυτό εναπόκειται πλέον στον λαό.

Προσοχή όμως οφείλουμε να καταβάλουμε ως λαός και αναφορικά με την συνολική δαιμονοποίηση του Ισλάμ, την οποία επιχειρούν κάποια αρτηριοσκληρωτικά μόμολα. Και αυτά ενεργούνται από τις ίδιες δυνάμεις, οι οποίες κινούν τα νήματα των ριζοσπαστών ισλαμιστών, με στόχο την προώθηση της στρατηγικής της "σύγκρουσης των πολιτισμών", την κοινωνική πόλωση, την δημιουργία χάους, την άνοδο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, τον υποβιβασμό του Ελληνικού Πνεύματος σε ναζιστικού χαρακτήρα φυλετισμό, την οργάνωση άνωθεν ελεγχομένων κοινωνικών μακελιών.
Ας διδαχθούμε από το ιστορικό παράδειγμα της διασπάσεως της Γιουγκοσλαβίας.
Η Γιουγκοσλαβία βρίσκεται (σμπαριαλιασμένη) δίπλα μας και όχι σε μια πολύ μακρινή ήπειρο, όπως πολλοί ονειρώσκουν.

Οι μυστικές υπηρεσίες επέτυχαν να τρομοκρατήσουν άγαρμπα για μια ακόμη φορά τον λαό της Αθήνας.
Εμεις όμως θα πούμε:
Παράτησε τα θαύματα, την μάσκα πέταξε.
Εδώ είναι Μπαλκάνια

Κάποιοι χρήσιμοι σύνδεσμοι, πριν γίνει μια διεξοδικότερη ιστορική προσέγγιση του ζητήματος στο δεύτερο μέρος:

http://www.worldtribune.com/worldtribune/WTARC/2010/ss_terror0901_09_16.asp

http://www.conspiracyarchive.com/Commentary/Intelligence_Muslim_Brotherhood.htm

http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,491925,00.html

http://www.conspiracyarchive.com/NWO/CIA_Created_Osama.htm





Συνεχίζεται στο δεύτερο μέρος


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο τέλος του άρθρου εκεί που γράφεις:

«Συνεχίζεται στο δεύτερο μέρος»

κάνω «κλικ» και μου βγάζει την 1η
εικόνα του άρθρου σου στην αρχή.

Το έχεις γράψει το 2ο μέρος;


Ιππολάριος

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Αγαπητέ Ιππολάριε,

σε ευχαριστώ θερμά για το μόνιμο ενδιαφέρον.
Δυστυχώς το δεύτερο μέρος δεν έχει γραφεί ακόμη, όπως συχνά συμβαίνει με προαναγγελίες στις οποίες δεν κατάφερα (ακόμη;) να ανταποκριθώ.
Οι σύνδεσμοι που παραθέτω είναι όμως πολύ κατατοπιστικοί.
Εάν θέλεις, μπορείς να τους μελετήσεις και να γράψεις εσύ την συνέχεια για την αναρτήσουμε.
(Η υπογράμμιση της προαναγγελίας με την παραπομπή στην φωτογραφία δεν έγινε σκόπιμα, και ζητώ συγγνώμη για το μπέρδεμα).