01 Ιουνίου, 2010

ΟΤΑΝ Η ΖΩΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ

Έτρεξαν τα πληρωμένα ανδρείκελα της ξενοδουλείας να συκοφαντήσουν την ανθρωπιστική αποστολή με συμμετοχή Ελληνικών πλοίων και μάλιστα προγραμματισμένη συμμετοχή βουλευτού του κυβερνητικού κόμματος της Κυπριακής Δημοκρατίας ως "προβοκάτσιας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών MIT".

Συσκοτίζοντας την πιο στοιχειώδη αλήθεια τα μεμέτια του ανθελληνισμού:
Ότι η τουρκική εισβολή στην Κύπρο έγινε με εντολή του σιωνιστή εβραίου βρικόλακα χένρι κίσιγκερ. Ως εντολοδότης έδρασε το κάθαρμα της χούντας δημήτρης ιωαννίδης, συντονιζόμενος από τον εβραίο γαμβρό του και στέλεχος του ισραηλιτικού συμβουλίου (εναντίον της) Ελλάδος Αλαζράκη. ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΝΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.


Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Προπαγανδίζουν τα καθάρματα ότι τα μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής ήσαν οπλισμένοι τούρκοι πράκτορες.
Τι μαρτυρούν όμως οι Έλληνες-μέλη της αποστολής;

«Πυροβολούσαν κοιμισμένους»

Βίαιες, να σηκώνεται η τρίχα, οι τηλεοπτικές λήψεις που πρόλαβαν να μεταδοθούν δορυφορικά πριν το σήμα κοπεί με το τσεκούρι. «Κατέβηκαν και άρχισαν να πυροβολούν ακόμα και ανθρώπους που κοιμούνταν», καταγγέλλουν οι διοργανωτές του Free Gaza, αντικρούοντας την επίσημη ισραηλινή εκδοχή της... άμυνας των επιτιθέμενων κομάντος στην αντίσταση με μαχαίρια, σιδερόβεργες και μπουκάλια που προέβαλαν μερικοί ακτιβιστές.

Ελευθεροτυπία, 01.06.2010

Τώρα που ξεκινούν και άλλα πλοία από την Ιταλία και άλλα μέλη της Ευρώπης, πάλι για "προβοκάτσια της ΜΙΤ" θα μιλάνε τα φασιστάκια;
Η ζωή και το ανυποχώρητο θάρρος των ανθρωπιστών-ακτιβιστών ξεμπροστιάζουν τα εγχώρια φασιστάκια, γόνους των ταγματασφαλιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: