18 Απριλίου, 2010

ΤΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΑΛΛΟΥ ΒΡΑΖΟΥΝ



Η έκρηξη του ηφαιστείου πρόσφατα στην Ισλανδία έχει απασχολήσει έντονα την δημοσιότητα, σε συνδυασμό με την απαγόρευση των πτήσεων στην κεντρική Ευρώπη, που την ακολούθησε.
Βασικό επιχείρημα της απαγόρευσης ήταν ο κίνδυνος εισόδου της στάχτης στις τουρμπίνες των αεροσκαφών.
Κι όμως... Το Σάββατο 17 Απριλίου έγινε μεγάλη αεροναυτική άσκηση του ΝΑΤΟ η BRILLAND ARDENT με συμμετοχή 60 αεροπλάνων. Το κέντρο συντονισμού της άσκησης βρίσκεται στην Σμύρνη.

Πολλούς μπορεί να εξαπατήσουν τα κέντρα εξουσίας σχετικά με την σκοπιμότητα της απαγόρευσης των πτήσεων. Όχι όμως και τις θιγόμενες αεροπορικές εταιρίες που έχουν εξοργιστεί.
Οι Ισλανδοί μπλόγκερς εξαρχής κατήγγειλαν , ότι στα περισσότερα μέρη της Ισλανδίας δεν είναι ορατό το μαύρο σύννεφο της αιθαλομίχλης.
Το ίδιο αποδεικνύουν και οι αεροφωτογραφίες. Το μαύρο σύννεφο αποτελεί μια στενή λωρίδα, πάνω από τμήμα της Ισλανδίας.
Ενώ σε κάποιες περιοχές της Γερμανίας και της Αγγλίας οι πτήσεις συνεχίζονται., γεννιέται το εύλογο ερώτημα για ποιους λόγους η ομίχλη εισέρχεται σε κάποιες τουρμπίνες αεροπλάνων, ενώ σε άλλες όχι.

Είναι προφανές ότι η απαγόρευση των πτήσεων δεν έγινε για λόγους ασφαλείας, αλλά για άλλες σκοπιμότητες, που κρατούνται μυστικές.
Οι σεισμοί και οι εκρήξεις ηφαιστείων γίνονται κυρίως με το οπλικό σύστημα HAARP. Για αυτό έχει αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός τους, τελείως δυσανάλογα πέρα από τα δεδομένα κάθε άλλης εποχής. Η άνοδος του διοξειδίου του θείου στην στρατόσφαιρα ενισχύει την απόδοση του HAARP.
Πέραν αυτού σε πολλά σημεία της Γερμανίας σήμερα φωτογραφήθηκαν αεροψεκασμοί, οι οποίοι αποκαλύπτουν πτήσεις αεροπλάνων.

Ας θέσουμε το ερώτημα QUI BONO, ποιός ωφελείται;
Αυτές τις μέρες πραγματοποιείται στο Ιράν διεθνής συνδιάσκεψη για τον αφοπλισμό, με πρωτοβουλία της Ιρανικής κυβέρνησης, στην οποία το Ιράν έχει δηλώσει ότι θα παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία ενάντια στις καταγγελίες που δέχεται από χώρες του ΝΑΤΟ . 14 Υπουργοί Εξωτερικών διαφόρων χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, δήλωσαν συμμετοχή. Με την απαγόρευση των πτήσεων όμως, πολλοί από αυτούς δεν θα καταστεί δυνατόν να συμμετέχουν.
Το γεγονός ότι η άσκηση του ΝΑΤΟ συντονίζεται στην Σμύρνη, που βρίσκεται κοντά στο Ιράν, δημιουργεί συγκεκριμένες υποψίες για τα τεκταινόμενα.

Ο Αχμεντινετζάντ παρουσίασε σχέδιο απομάκρυνσης 5.000.000 κατοίκων της Τεχεράνης, λόγω κινδύνου σεισμού. Η αίσθηση απειλής από το HAΑRP είναι προφανής.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον με αυτήν την προβληματική είναι το βίντεο του Bob Chapmann (International Forecaster) που ανήρτησε το ιστολόγιο "Φιλοπατρία" σχετικά με την κρίση.

Ακολουθούν σύνδεσμοι σχετιζόμενοι με αυτά που προηγούνται:

Ισλανδός ιστολόγος με φωτογραφίες ουρανού

Φωτογραφία Ραντάρ με τις πτήσεις 17.04.2010

Δημοσίευση των ΗΠΑ για εαροναυτική άσκηση με 60 αεροσκάφη στην Γερμανία στις 17 τρέχοντος

επίσημη περιγραφή του περιεχομένου της άσκησης

δυνατός Γερμανός μπλόγκερ αναφορικά με την άσκηση

Αεροφωτογραφία. Η στάχτη που έμεινε;

Οι αεροπορικές εταιρείες τραβάνε τα μαλλιά τους

αεροφωτογραφία

Η συνδιάσκεψη στο Ιράν

1 σχόλιο:

ΛΙΘΙΟΣ είπε...

Τα παραξενα στον αρκτικο κυκλο συνεχίζονται...
Σήμεαρ εγινε σεισμος 6,3 ριχτερ στο βεριγγειο πορθμο, εστιακο βαθος 15χλμ.